Ai Bianchi il primato donazione sangue al Calcio Storico

Finale Calcio Storico 2015 foto giornalista Franco Mariani (10)Per quart any consecutiu, els blancs de l'Esperit Sant per guanyar el "Torneig de Donació de Sang" lligat al final del Calcio Storico.

Amb 271 preferències després d'una emocionant cap a peus amb els blaus de la Santa Creu que es va aturar a 257, Els blancs es van coronar campions de la generositat.

Aquest resultat valuós que ha portat a un total de 728 donacions ha estat possible gràcies a tots els florentins que d'abril a 14 Juny, Ells han donat sang o plasma en els centres de sang i on podien donar la seva preferència.

Per motiu de la final del Torneig 2015 que es va celebrar a la plaça de Santa Croce a Florència, el Superintendente de la Misericòrdia de Florència Andrea Ceccherini va lliurar el premi a l'equip guanyador, un gerro realitzat per l'Escola de ceràmica Montughi del Mestre Romà Pampaloni.

El projecte és el resultat del compromís i la cooperació entre la Misericòrdia de Florència, la Ciutat de Florència, Grup Frates i el Calcio Storico Fiorentino.

És una gran fita, el resultat del gran treball realitzat sobretot en la consciència de la Calcio Storico.

A l'estiu, on hi ha més necessitat de sang, Aquesta iniciativa és una contribució important i de gran ajuda per a moltes persones que necessiten transfusions.