Dies Annualis 2023 del Tribunale Ecclesiastico regionale Etrusco a Firenze

Tradizionale cerimonia del 30 maggio a Firenze per celebrare il Dies Annualis del Tribunale Ecclesiastico regionale Etrusco.

Gjithashtu këtë vit ceremonia u zhvillua në Sallën kryesore të Fakultetit Teologjik të Italisë Qendrore,it,Gjatë ceremonisë,it,Kush e pa përshëndetjen e moderatorit,it,famullitar gjyqësor,it,Don Marco Pierazzi,en,Gjatë raportit të tij vjetor ai nododhi përurimin tjetër,it,Ndoshta në tetor,it,të vendndodhjes së re,it,e cila do të jetë e vendosur jo larg nga selia e fakultetit dhe e cila duhet të funksionojë midis korrikut dhe shtatorit tjetër,it,Ditët vjetore,la.

Durante la cerimonia, che ha visto il saluto del Moderatore del Tribunale, Kardinali Giuseppe Betori, Kryepeshkopi i Firences, il Vicario Giudiziale, don Marco Pierazzi, durante la sua relazione annuale ha annuciato la prossima inaugurazione, probabilmente a ottobre, della nuova sede, che sarà situata poco distante dalla sede della Facoltà e che dovrebbe essere operativa tra luglio e settembre prossimi.

Riprese video e foto di Franco Mariani.

Franco Mariani
Nga numri 432 – Anno X del 31/05/2023

Kjo <em>slideshow</em> lyp JavaScript.